• TIPS VOOR RIJDEN IN HET BUITENLAND

  Voordat u iets doet, moet u ervoor zorgen dat u een internationale rijvergunning (IDP) bemachtigt voordat u naar uw bestemming vertrekt. Met een IDP kunt u in het buitenland rijden zonder verdere tests af te leggen. Als u er zeker van wilt zijn dat de auto die u huurt geschikt is voor uw reis, moet u ervoor zorgen dat u deze van tevoren boekt. Afhankelijk van waar u heen gaat, kunnen de verkeersregels verschillen. Doe van tevoren uw due diligence en kijk op welke wetten u moet letten. U moet bijvoorbeeld weten dat in Italië de maximumsnelheid bij nat weer met 20 km / uur wordt verlaagd.

  Als u het niet prettig vindt om de weg met andere voertuigen te delen, is het in uw eigen belang om op de langzame rijstrook te blijven. Ervan uitgaande dat u geen geld wilt uitgeven aan gegevens voor uw smartphone in het buitenland, moet u uw eigen draagbare GPS-systeem meenemen tijdens de reis of er een huren bij uw voertuig. Als u zich niet helemaal op uw gemak voelt bij het rijden in het buitenland, is het waarschijnlijk een goed idee om uw autorijden waar mogelijk te beperken.

  www.hallorijbewijs.nl

 • WAAR MOET U LET OP BIJ HET SELECTEREN VAN UW VERVANGENDE WINDOWS?

  Bij het selecteren van een vervangend raam zijn er enkele factoren waarmee u rekening moet houden om de optie te vinden die het beste bij uw bedrijf of woning past. Het volgende zorgt ervoor dat u een vervangend aluminium raam vindt dat past bij uw esthetische en functionele behoeften.

  Raamstijl: er zijn een aantal configuraties die allemaal van invloed zijn op de functie en esthetiek van uw huis. Kies uit luifel-, schuif-, lamel-, bifold-, stapel- en vaste ramen.

  Glasaanpassing: bepalen of u een lage E-beglazing of dubbele beglazing nodig heeft, is essentieel bij het kiezen van het juiste glasproduct.

  Grootte en afmetingen: hoewel er standaardmaten beschikbaar zijn voor alle aluminium raamproducten, kunnen ook aangepaste formaten worden ontwikkeld voor bedrijven die specifieke formaten nodig hebben voor hun eigenschappen. Niet elke configuratie kan aan bepaalde afmetingen worden aangepast, aangezien dit de functionaliteit kan beïnvloeden. Daarom is het belangrijk dat u bij de keuze van een product rekening houdt met uw gewenste afmetingen.

  www.directkozijnen.com

 • MARKTVERZADIGING VOOR INFLUENCER-CAMPAGNES VOOR GRATIS PRODUCTEN

  Instagram wordt overspoeld met influencer-campagnes, vooral voor B2C eCommerce-merken. Zowat elke online winkel ter wereld heeft een gratis productmonster naar een Instagram-influencer gestuurd in de hoop op een scherpe stijging in naamsbekendheid en verkoop.

  Influencer-campagnes voor gratis producten verzadigen nu de Instagram-markt en zijn niet meer zo effectief als vroeger. Gebruikers zullen minder snel reageren op duidelijk promotionele Instagram-berichten en influencers zullen minder snel merken promoten voor de simpele uitwisseling van een gratis product.

  Om het meeste uit Instagram-influencer-marketing te halen, moet je creatief zijn. Ja, op producten gebaseerde influencer-campagnes kunnen effectief zijn als sociaal bewijs voor merken om de verkoop te stimuleren. Wat we echter zien, is een trend naar inhoudgestuurde en interactieve influencer-campagnes.

  Merken werken samen met influencers aan campagnes die een ‘inbound’-benadering hanteren. In plaats van simpelweg producten te promoten, werken influencers samen aan content en interactieve ervaringen met merken.

  www.nextchapter.agency

  https://www.nextchapter.agency/

 • WAAR WORDT KOGELVRIJ GLAS GEBRUIKT?

  Kogelvrij glas is er in alle soorten en maten om verschillende niveaus van bescherming te bieden in verschillende situaties. Je zult het waarschijnlijk vinden op plaatsen zoals banken, waar de tellers meestal achter dikke kogelvrije ramen zitten en kogelvrije laden gebruiken om papierwerk en geld uit te wisselen met klanten. Over het algemeen geldt: hoe dikker het glas en hoe meer lagen het heeft, hoe meer energie het kan opnemen en hoe meer bescherming het geeft. Basis kogelvrij glas varieert van ongeveer 3 cm (1,185 inch) tot 4 cm (1,59 inch) dik, maar het kan indien nodig tweemaal zo dik worden gemaakt.

  Het enige probleem is: hoe dikker je kogelvrij glas maakt, hoe zwaarder het wordt. Dat is misschien geen probleem bij een bank, maar het is zeker een overweging wanneer je de auto van een president of een “Popemobile” probeert te kogelvrij maken. Door kogelvrij glas dikker te maken, wordt het ook iets ondoorzichtiger, omdat het licht moeite heeft om door al die extra lagen heen te komen.

  www.wingman-montage.nl

 • PLASTIC STOELEN GEMAAKT VAN AFGEGOTEN GEZICHTSMASKERS

  Elke maand doorlopen we 129 miljard gezichtsmaskers voor eenmalig gebruik, waarvan de VN schat dat 75 procent daarvan op stortplaatsen of waterwegen terechtkomt. In een poging om dit probleem onder de aandacht te brengen, verzamelt de Zuid-Koreaanse ontwerper Haneul Kim duizenden gebruikte wegwerpmaskers van zijn universiteitscampus in Uiwang en upcycled ze om een stapelbare kruk te maken. Met de naam Stack and Stack hoopt Kim dat het project een voorbeeld zal zijn voor hoe gezichtsmaskers kunnen worden afgeleid van het vervuilen van onze oceanen en stortplaatsen.

  Kim plaatste opvangbakken voor maskers op de campus van Kaywon University en maakte ze periodiek leeg. Om het risico op virusoverdracht te verkleinen, plaatste hij ze een paar dagen in quarantaine en verwijderde vervolgens het metaaldraad en de katoenen oorlussen. Met meer dan 300 miljoen ton plastic die jaarlijks wordt geproduceerd, is de strijd om plasticvervuiling te verminderen urgenter dan ooit.

  medisch-mondkapje.nl

  dgmondmasker.nl