Bij het selecteren van een vervangend raam zijn er enkele factoren waarmee u rekening moet houden om de optie te vinden die het beste bij uw bedrijf of woning past. Het volgende zorgt ervoor dat u een vervangend aluminium raam vindt dat past bij uw esthetische en functionele behoeften.

Raamstijl: er zijn een aantal configuraties die allemaal van invloed zijn op de functie en esthetiek van uw huis. Kies uit luifel-, schuif-, lamel-, bifold-, stapel- en vaste ramen.

Glasaanpassing: bepalen of u een lage E-beglazing of dubbele beglazing nodig heeft, is essentieel bij het kiezen van het juiste glasproduct.

Grootte en afmetingen: hoewel er standaardmaten beschikbaar zijn voor alle aluminium raamproducten, kunnen ook aangepaste formaten worden ontwikkeld voor bedrijven die specifieke formaten nodig hebben voor hun eigenschappen. Niet elke configuratie kan aan bepaalde afmetingen worden aangepast, aangezien dit de functionaliteit kan beïnvloeden. Daarom is het belangrijk dat u bij de keuze van een product rekening houdt met uw gewenste afmetingen.

www.directkozijnen.com